No hi ha dos sense tres, i així ha sigut. Si CB Ondara i Dénia BC van guanyar els títols ahir dissabte, hui diumenge ha sigut el CB Rolser Pedreguer Blanc el que s’ha proclamat campió de Primera Divisió de la Lliga Valenciana. A més la seua jugadora Sara Roselló s’ha emportat el trofeu a la millor jugadora de la final. Les pedregueres s’han alçat amb el títol davant el NB Paterna en un partit que s’ha resolt en la pròrroga (71-77).

L’encontre ha estat molt igualat i ha sigut emocionant. Un triple del NB Paterna en els últims segons de la segona part ha posat l’empat a 62 en el marcador. Empat i cinc minuts extra en els quals el Rolser Pedreguer Blanc ha sigut millor que el seu rival al qual ha guanyat de sis punts.

La final de Primera Divisió Femenina de la Lliga Valenciana s’ha disputat en el Pavelló Municipal d’Anna. Una final que començava favorable per a les valencianes, que en el primer temps han volgut ficar terra pel mig, però les de la Marina Alta, que han jugat a un gran nivell, no ho han permés. Així al descans s’arribava amb sis punts a favor del NB Paterna. En la segona part, el Rolser Pedreguer Blanc ha aconseguit anul·lar l’avantatge del seu rival i posar-se per davant en l’electrònic. Quedaven pocs segons i semblava que les pedregueres anaven a aconseguir el triomf, però un triple del Paterna li ha donat l’empat a 62. En la pròrroga el Rolser Pedreguer Blanc ha aconseguit mantindre el cap fred, tancar bé la defensa i atacar bé la cistella contraria. Així ha sigut com s’ha posat amb avantatge en el marcador, davant un rival que ha vist com se li escapava el partit i que ha acabat sucumbint per sis punts.

El lliurament dels trofeus els han entregats el regidor d’Esports d’Anna, Gustavo Molina, el directiu de la FBCV, Fernando Carrasco i el president del CB Anna, Ricardo Torregrosa.