El Calp ha acabat amb la mbatibilitat del Dénia després de remuntar en el derbi i imposar-se per 2-1. El Xàbia ja ha estrenat el seu caseller de punts en empatar amb el Santa Pola a un.

CALP 2, DÉNIA 1

CALP 2, DÉNIA 1 Un gol de Paolo en el minut 89 li ha donat els tres punts en un xoc en el qual ha faltat ritme i en el qual hi ha hagut massa faltes. Els groguets s’han avançat en el minut 11 en transformar un penal Cristian Panucci. Amb el 0-1 s’ha arribat al descans. Als dos minuts de la represa ha arribat el gol de l’empat per mediació de Vergi en transformar un penal. El 1-1 li ha donat emoció al xoc que s’ha decidit al 89 amb el gol de Paolo. Un gol molt celebrat pels calpins i que ha assegut com un pitxer d’aigua freda per als deniers que han marxat a casa de buit.

XÀBIA 1, SANTA POLA 1

El Xàbia ja ha estrenat el seu caseller de punts. Ho ha fet davant el Santa Pola a casa amb el qual ha empatat a un. En el primer temps el marcador no s’ha mogut. Després del descans ha arribat l’emoció. El Santa Pola s’ha avançat en el marcador als tres minuts de reprendre’s el partit però faltant quatre minuts per al final, Cap ha anotat el gol de l’empat.