El Calp li ha guanyat el derbi comarcal al Xàbia (1-3), un triomf que permet als calpins seguir quarts a un punt de l’Eldenc B que és tercer. En l’altra cara de la moneda els blanc-i-rojos que són últims a la taula i estan a tres de la salvació. Un gol de Nano li ha donat el triomf al Dénia davant el Redován (1-0). Amb estos resultats, el Calp és quart amb 35 punts; el Dénia, nové amb 26; i el Xàbia, cuer amb 17.

XÀBIA 1, CALP 3

El Calp s’ha imposat al Xàbia en un duel en el qual s’ha posat per davant en el marcador amb un gol d’Alvarito al minut 11. El Xàbia ha aconseguit igualar el partit al minut 38 per mediació de Jorge però l’alegria li ha durat poc perquè un minut després Fede ha col·locat el 1-2. En la segona part els blanc-i-rojos ho han intentat però no han pogut amb un Calp que ha sentenciat el partit amb el gol d’Ayala al minut 70.

DÉNIA 1, REDOVÁN 0

El Dénia ha guanyat per la mínima al Redován i aconseguix la seua segona victòria consecutiva. Als deniers els ha costat trobar el camí del gol i malgrat intentar-lo al descans s’ha arribat sense gols. En la segona part, Nano ha marcat l’únic gol del partit al minut 65, un gol que li ha donat un triomf que permet als groguets continuar prenent aire.