El Calp es va emportar el derbi comarcal davant el Xàbia en un partit que va guanyar per 2-0. El Dénia segueix en caiguda lliure i va perdre el seu tercer partit consecutiu davant el Redován (1-0). Amb estos resultats els calpins són quarts en la taula empatats amb l’Hèrcules, que és tercer, a 11 punts. El Dénia és nové amb 9 i el Xàbia és penúltim empatat amb el cuer Tháder a 1 punt.

CALP 2, XÀBIA 0

El Calp es va emportar el duel comarcal per 2-0. Un partit en el qual va obrir prompte el marcador, al minut 5 per mediació d’Álvaro. Els calpins malgrat posar-se per davant en el marcador van seguir amb una pressió a la qual el Xàbia li va costar superar. Amb el 1-0 es va arribar al descans. En la segona part, els blanc-i-vermells van intentar portar la iniciativa i va disposar de dues ocasions per a marcar, no les va aprofitar. El Calpe va reaccionar i va tindre diverses oportunitats per a incrementar la renda però no va ser fins al minut 71 quan Fede va posar el 2-0 definitiu.

REDOVÁN 1, DÉNIA 0

El Dénia va collir la seua tercera derrota consecutiva davant el Redován (1-0) i segueix en caiguda lliure. Els groguets no van realitzar un bon partit davant un rival que va marcar l’únic gol del partit al minut 54. El Dénia ho va intentar però es va quedar en això, en un intent, sobretot quan en al 72 es va quedar en inferioritat numèrica per l’expulsió de Seguí, i en el tram final Elías va veure la segona groga. Els groguets van acabar el partit amb dos expulsats i amb un ram de grogues.