El Calp estarà en la següent ronda de La Nostra Copa en véncer a l’Orba en el torn de penals (1-3). El duel de la cinquena eliminatòria amb dos equips de la Marina Alta finalitzava amb empat a zero. Així que per a conéixer quin dels dos passava es llançaven els penals. Els calpins han estat més encertats des dels onze metres i per això jugaran la pròxima eliminatòria.

El partit va estar disputat. Encara que això sí, en els primers deu minuts el Calp va ser millor, creava perill per les bandes i feia patir als taronjas. L’Orba a poc a poc va anar assentant-se en el joc i tancava bé per a tapar les bandes i evitar així que el seu rival generara ocasions de gol. Els calpins portaven el pes del joc davant un Orba que intentava sorprendre la contra. En la segona part, canviava el guió. L’Orba feia un pas avant i intentava anar pel partit. En els minuts finals, els taronjas han tingut l’eliminatòria a la mà, per mediació d’Aliou i Manu. El primer no sabia definir un mà a mà amb el porter, i en el descompte Manu rematava per dalt del travesser la treta d’una falta.

En el torn de penals, el Calp ha fallat un i ha marcat tres gols, mentre que l’Orba ha marcat un gol i ha fallat tres.