El Dénia Barbarians va meréixer més davant el Ancoralba Albacete però dues expulsions temporals en la recta final del partit van ser decisives parc el triomf caiguera del costat manxec (24-13). Dues inferioritats numèriques que van aprofitar el seu rival per a anotar tres colps de càstig i un assaig i donar-li la volta al marcador.

Aquest cap de setmana no hi ha jornada de lliga pel que el Dénia Barbarians tindrà temps per a preparar el seu pròxim partit que serà davant el RC València B. Un rival que no serà gens fàcil més si es té en compte que els valencians són segons en la taula després de guanyar dues dels tres partits que ha jugat. Però els deniers esperen donar la sorpresa i guanyar el dissabte 22 d’octubre en el Poliesportiu Municipal de Dénia, en una trobada programada per a les 17 hores.

ANCORALBA ALBACETE 24, DÉNIA BARBARIANS 13

El Dénia Barbarians va començar dominant el partit i tancant al seu rival en el seu camp però van ser els manxecs els que es van avançar en el marcador en transformar un colp de càstig (3-0). Els deniers van reaccionar bé i amb un assaig de Marcos i la transformació de Norman li donaven la volta al marcador (3-10). Els dos equips jugaven de tu a tu però just abans del descans el Dénia Barbarians aconseguia per mediació de Norman d’anotar baix pals i col·locar el 3-13 en el marcador.

En la segona part l’Albacete va fer canvis per a buscar donar-li la volta al resultat. La primera expulsió temporal d’un jugador del Dénia Barbarians va fer que l’Albacete aprofitara la seua superioritat per a anotar el seu primer assaig transformat (10-13). Els deniers van recuperar al seu jugador i van tornar a ser quinze contra quinze i el partit va tornar a equilibrar-se, però una altra expulsió temporal va permetre als manxecs incrementar la renda en anotar dos colps de càstig que els va posar per davant en el marcador (16-13). El Dénia va pujar la intensitat defensiva i ritme de joc davant un rival que bé es tancava bé en defensa i frenava els seus atacs. Faltant cinc minuts per al final els manxecs van anotar un colp de càstig i un assaig per a alçar-se amb la victòria.

VALÈNCIA A 59, BARBARIANS MARINA ALTA 5

El Barbarians Marina Alta, que milita en el Grup B de la Lliga Autonòmica Sub 16, va collir la seua primera derrota de lliga davant el València A (59-5). El resultat final és massa inflat i no reflecteix el bon joc realitzat pels deniers, que van tornar a mostrar-se com un equip organitzat, que va ser fidel al seu joc i que mai es va rendir.

L’equip denier també tindrà jornada de descans aquest cap de setmana. La competició es reprendrà dissabte que ve 22 d’octubre. El Bararians Marina Alta s’enfronten al CAU València B, equip que està invicte i que ocupa la segona posició en la taula, encara que empatat a 10 punts amb el València B i La Vila. Els deniers són quarts i tenen cinc punts en el seu caseller.