Dénia i Calp han complit i sumaven els tres punts davant La Font i Cullera, respectivament. Els deniers golejaven al seu rival en un encontre que van resoldre després del descans. Els calpins van remuntar un 0-2 en contra i van aconseguir el gol de la victòria en el temps de descompte.

El Xàbia juga aquesta vesprada a Xàtiva davant l’Olímpic.

LA FONT 1, DÉNIA 3

El Dénia guanyava a La Font en un partit en què es va avançar en el marcador en el minut 3, per mediació de Pablo Lobo. En el minut 11, els locals empataven de penal. Els groguets desfeien l’empat en el minut 24 amb un gol de Destefano. Amb el 1-2 s’arribava al descans. En la segona part, l’equip de Diego Miñana frenava l’ímpetu local i Cristian Panucci en el minut 77 col·locava el definitiu 1-3.

CULLERA 2, CALP 3

El Calp sumava els tres punts davant el Cullera en un partit en el qual marcava el gol del triomf en el temps de descompte. Els calpins no ho van tindre fàcil i van haver de remuntar un 2-0 en contra. Els dos gols locals arribaven en els minuts 13 i 26. En el 37 Granados marcava el 2-1, resultat amb el què s’arribava al descans. En la segona part, els calpins van creure en la remuntada. Javi López marcava el primer del seu compte particular en el minut 69 i en el descompte anotava el tercer i el que li donava el triomf al Calp.

OLÍMPIC-XÀBIA

El Xàbia s’enfronta aquesta vesprada a l’Olímpic de Xàtiva. Un partit complicat per a l’equip de Juan Carlos Signes ja que s’enfronta a un dels “gallet” del grup.

El partit es juga aquesta vesprada a les 17 hores en el camp La Murta de Xàtiva i estarà dirigit per Juan José Úbeda Cuadros.