Tres són els equips de la Marina Alta que participen en la Lliga Valenta de Primera i Segona Regional. En Primera estan Dénia i Benissa, mentre que El Verger juga en Segona. La primera jornada s’ha disputat aquest cap de setmana i en ella els equips comarcals han tingut sort dispar. En Primera, el Dénia ha perdut amb el Monnegre Mutxamel (1-4), mentre que el Benissa ha empatat amb el At. Aspe (1-1). En Segona, El Verger li ha guanyat al At. Muro.

Dénia i Benissa competeixen en el Grup 3 de Primera Regional Valenta, en el qual prenen part 14 equips. A més dels dos comarcals estan: Rojales, At. Algorfa, Monnegre Mutxamel, Santa Pola, At. Benidorm, Bahía Santa Pola, At. Aspe, Alicante B, Orihuela, Elche C, Crevillente i Bonavista.

El Verger juga en el Grup 3 de la Segona Regional Valenta. Un grup en el qual participen dotze equips. A més de les vergerines estan: Amazones Cóndor, Albaidense, Joventut Picanya, Algemesí, Ciutat Xàtiva, Alcoià, Benifaió, Catarroja, At. Muro, Alberic i Picassent.

La competició para ara fins al pròxim 16 d’octubre quan es reprenga amb la disputa de la segona jornada.

DÉNIA 1, MONNEGRE MUTXAMEL 4

El Dénia ha perdut amb el Monnegre Mutxamel en un partit en el qual ha anat a remolc des del minut 5, quan les visitants han marcat el primer gol. En la recta final de la primera part les groguetes han encaixat el 0-2 (38’). En la segona part tampoc han començat bé les coses, ja que als tres minuts de la represa el Monnegre ha marcat el tercer. El Dénia ha continuat intentant-ho i en el minut 61 Libbi Jo de penal ha reduït diferències (1-3). En el minut 81, el Monnegre ha marcat el quart gol que sentenciava el partit.

BENISSA 1, AT. ASPE B 1

El Benissa ha empatat a un amb el At. Aspense. El partit ha començat bé per a les benisseres s’han avançat en el marcador als set minuts per mediació de María Viña. El partit se li posava de cara però en el minut 28 les jugadores d’Aspe han marcat el 1-1. En la segona part, tots dos equips van buscar la victòria però l’electrònic ja no s’ha mogut.

AT. MURO 1, EL VERGER 3

El Verger ha guanyat al At. Muro en un partit en el qual ha hagut de remuntar el gol matiner del seu rival. En el minut 7, Paula aconseguia el 1-0 per al seu equip. L’alegria a les locals els ha durat poc ja que Júlia Pérez en el minut 17 ha marcat l’empat a un. El gol ha donat ales a les vergerines que anotaven el 1-2 en el minut 32 per mediació de Paula Larrosa. El 1-3 definitiu ha sigut obra d’Isabel Vivanco als quatre minuts de la segona part.