El Dénia Barbarians Marina Alta afronta la catorzena jornada de lliga amb la intenció de rescabalar-se de la derrota patida a casa el diumenge passat davant el RC València B (41-27). I ho vol fer en terres il·licitanes davant l’Elx CRU, tercer classificat, i equip al qual ja guanyava en la primera volta de la lliga per 31-14. Un triomf que li permeta continuar estant entre els cinc primers. Els deniers són cinquens amb 29 punts, els mateixos que té el RC València B, i dues menys que el quart que és el Tatami.

El partit es juga en el camp José Antonio Amorós Palau d’Elx el diumenge a les 11 hores.

RC VALENCIA B 41, DÉNIA BARBARIANS 27

El Dénia Barbarians es desplaçava a València amb diverses baixes el que l’obligava a comptar amb un equip sota mínims davant un rival que es reforçava amb jugadors del primer equip. Els locals van començar forts i als cinc minuts ja anotava el seu primer assaig (5-0). Els de la Marina Alta van intentar pressionar més amb la seua davantera per a frenar les primeres envestides, però un colp de càstig centrat en 22 permetia al València una fàcil transformació (8-0). El València continuava dominant el joc el que li donava un nou assaig aquesta vegada transformat (15-0). A partir d’ací el joc es va igualar i el Barbarians va començar a tancar el joc en el camp contrari el que va fer que els locals frenaren el seu avanç amb colps de càstig. Així Norman anotava dos d’aquests (15-6). Després Mono en un jugada de murrieria s’escapava per a anotar el primer assaig que va ser transformat per Norman (15-13). El Dénia estava llançat en la remuntada i a prop d el descans Joel anotava un nou assaig que transformava Norman i li col·locava per davant en el marcador (15-20). Però l’alegria li durava poc ja que el València sobre la botzina interceptava l’oval i anotava un altre assaig per a marxar-se al descans amb avantatge (22-20). En la segona part, el desgast físic va passar factura als de la Marina Alta que no van poder frenar a un rival que amb una banqueta àmplia podia fer canvis de refresc. Els locals van tornar anotar amb un assaig transformat (29-20). El Dénia aconseguia refer-se i Mono anotava un assaig també transformat per Norman que col·locava el 29-27 en el marcador. L’expulsió d’un dels pilars deniers va ser la clau perquè el València, amb superioritat numèrica aconseguira obrir buits entre línies per a anotar un altre assaig transformat (36-27). El Dénia va continuar plantant cara al seu rival, però llavors arribava la segona expulsió, rigorosa, que obligava a jugar amb dos jugadors menys la resta del partit. El València ho va aprofitar per a ampliar el seu avantatge i imposar-se al final per 41-27.

L’ESCOLA NO FALLA

Per la seua part els equips de l’Escola de Rugbi del Dénia, si que van obtindre resultats positius. El equipo Sub 16, formado por chicos y chicas, se desplazaba para jugar contra el Orihuela. I van realitzar un gran partit i van aconseguir una contundent victòria (0-36). L’equip Sub 10, es desplaçava a Cullera i gaudia d’un gran dia de rugbi i diversió.