Cinc han sigut els triomfs dels equips comarcals en la dihuitena jornada de lliga, en la qual han hagut tres derbis. Les victòries més contundents les han aconseguides Benitatxell i El Verger davant Orba B (0-7) i Beniarbeig (6-2), respectivament. En l’altre derbi, el Pego B es va imposar a l’Ondarense (2-1) i les altres dos victòries les han aconseguides Dénia B i Joventut Pedreguer davant El Campello (4-2) i Irakis (0-1), respectivament. Amb estos resultats, Benitatxell seguix líder amb 39 punts; Dénia B és segon amb 39; Pego B, sèptim amb 27; Joventut Pedreguer, octau amb 22; El Verger, nové amb 21; Ondarense i Orba B estan empatats a 10 punts; i tanca la taula el Beniarbeig amb 5.

ORBA B 0, BENITATXELL 7

El Benitatxell va golejar a l’Orba B en un partit en el qual va ser superior de principi a fi. Els del Poble Nou van manar al camp i al marcador davant un equip taronja que res va poder fer per evitar la golejada. Els gols els van anotar: Adrián Bisquert, Gianluca (2), Joel (2) i Marc Roselló (2).

DÉNIA B 4, EL CAMPELLO B 2

El Dénia va véncer al Campello B en un duel en el qual quatre dels sis gols es van marcar al primer temps. Els groguets sempre van ser per davant al marcador, marxant-se al descans amb 3-1, amb gols de Riascos, Fran Pérez i Juanito. Als tres minuts de la represa els visitants van fer el 3-2 i a deu minuts del final Rojas va marcar el definitiu 4-2.

PEGO B 2, ONDARENSE 1

El Pego B es va emportar el triomf davant l’Ondarense en un derbi en el qual la victòria es va decidir a dos minuts del final. Els rogets es van avançar al marcador amb un gol de Mario als 16 minuts. Álex Mulet va empatar al 75 i Arnau va marcar el gol del triomf per al seu equip al 88.

IRAKIS 0, JOVENTUT PEDREGUER 1

Un gol de Luis Torres a minut 76 li va donar els tres punts al Joventut Pedreguer davant el Irakis. Un duel disputat que es va saldar a favor dels pedreguers que van estar millor defensivament. Cal destacar que esta és la primera victòria que aconseguix en este 2024.

EL VERGER 6, BENIARBEIG 2

El Verger va véncer al Beniarbeig al derbi en un partit en el qual li va costar obrir el marcador. Josep Ronda va posar el 1-0 al minut 36 i Hugo el 2-0 al 43. En la segona part el partit es va obrir més el que va fer que es veren sis gols, quatre per part local anotats per Aarón, Pinchito, Franco i Arnau; i dos per part visitant marcats per Sergi Guerri i Jesús Vives.