CD Dénia A i UD Benissa A afronten una nova jornada en el Grup 3 de la Preferent Juvenil demà dissabte. Una jornada en la qual tots dos equips són favorits per a guanyar els seus partits, els deniers es desplacen per a jugar davant el R. Algemesí, mentre que els benissers reben a casa a l’Alberic.

En la jornada vint-i-sis, deniers i benissers es van enfrontar en un derbi que acabava en taules (2-2). Un encontre en el qual s’avançava en el marcador el Benissa per mediació de Guillem (35’) i que empata Esteban en el minut 50. Deu minuts més tard el Dénia A tornava a marcar per mediació d’Ángel (60’) però l’alegria li durava poc ja que el Benissa A empatava en el minut 68 per mediació de Raúl.

DÉNIA A-R. ALGEMESÍ

L’equip de Jaume Serra és sisé classificat amb 41 punts i s’enfronta al R. Algemesí, un rival és catorzé amb 27. Els groguets a priori són favorits per a doblegar a un rival al qual van golejar en la primera volta (7-3).

El partit es juga a l’Estadi Municipal d’Algemesí demà dissabte a les 15 hores.

BENISSA A-ALBERIC

El Benissa, que ocupa la huitena posició en la taula amb 37 punts, rep a casa a l’Alberic, cuer de la categoria que tan sols té 6 punts. I ho fa amb la intenció de repetir el triomf aconseguit en la primera volta de la lliga (1-3).

L’encontre es juga al Camp Municipal La Costa de Benissa demà dissabte a les 19.30 hores.