Cara i Cruz per al Gorgos en tot just quatre dies, si el dissabte golejava al’Olímpic B (6-2) ahir dimecres perdia amb el líder Lluxent (2-1) el partit suspés en el seu moment per l’incendi de Campanar. El Pedreguer ha hagut d’esperar també diversos dies per a saber que el comité de competició li ha donat la victòria davant el Benifairó (2-1), en un partit que l’àrbitre donava per finalitzat al minut 87. L’Orba guanyava al Teulada Moraira (2-0) al derbi comarcal; mentres que el Benissa també sumava els tres punts davant el Benidorm (2-1). Amb estos resultats en el Grup 6, l’Orba és quart amb 49 punts; el Gorgos és quint amb 47; el FB Teulada Moraira tretzé amb 24; i el Pedreguer quinzé amb 22. En el Grup 7, el Benissa és quint amb 44.

GORGOS 6, OLÍMPIC 2

El Gorgos va guanyar a l’Olímpic, amb gols de Joan Signes, Devesa, Axel, Joan Andreu (2) i Moragues, en un partit que es va resoldre després del descans. La primera part va finalitzar amb empat a un. En la segona part, els gaters en sis minuts van anotar dos gols i sentenciar el partit amb el tercer al 78. Els visitants van reduir les diferències amb el segon però el Gorgos va respondre amb dos gols més.

LLUTXENT 2, GORGOS 1

El Gorgos va perdre amb el líder Llutxent. Els locals es van avançar en el marcador i van marxar al descans amb 1-0 a favor. En la segona part, els gaters van aconseguir empatar al minut 75 per mediació de Carim però el Llutxent va marcar el gol de la victòria a deu minuts del final.

PEDREGUER 2, BENIFAIRÓ 1

El Pedreguer va guanyar al Benifairó amb gols de Carles Mondéjar i Morote en un partit que va haver de remuntar el gol visitant. Mancant tres minuts per al final l’àrbitre va donar per finalitzat el partit després de ser assetjat pels jugadors rivals després d’haver expulsat a un d’ells. El comité de competició després de reunir-se i examinar l’acta i els informes i al·legacions dictaminava donar el partit per acabat pel resultat de 2-1, sancionar a quatre jugadors visitants per menyspreu i amenaces amb un total d’11 partits, cinc d’ells a Jordi Giner; així com al club de la Safor a pagar els desperfectes dels seus jugadors en el vestuari.

ORBA 2, TEULADA MORAIRA 0

L’Orba va véncer al Teulada Moraira al derbi comarcal de la jornada. Els taronja van obrir el marcador al caient del descans per mediació de Diego Melgar i amb el 1-0 es va arribar al descans. Als quatre minuts de la represa Aitor va marcar el 2-0 i ací es va acabar el partit.

BENISSA 2, BENIDORM B 1

El Benissa es va imposar al Benidorm en un partit que va estar disputat i que es va resoldre amb un gol en pròpia porta d’un jugador visitant. Els benissers es van avançar en el marcador al minut 42 per mediació de Revelles però els benidormers van empatar al 54. L’alegria li va durar poc ja que tres minuts més tard Úbeda marcava en pròpia porta i li donava els tres punts als benissers.