Calp i Xàbia han tornat a perdre i segueixen en la zona baixa de la taula. Els calpins han caigut a Carcaixent per la mínima (2-1), mentre que els xabiencs han fet amb L’Olleria (2-0). L’únic comarcal que ha sumat en la cinquena jornada ha sigut el Dénia, que empatava a Benigànim (1-1). Amb aquests resultats els tres equips de la Marina Alta ocupen la zona baixa de la classificació, empatats amb cinc punts, a tan sols un punt dels llocs de descens. Els calpins tretzens, els deniers catorzens i els xabiencs quinzens.

CARCAIXENT 2, CALP 1

El Calp ha perdut davant el Carcaixent en un partit en el qual els tres gols s’han marcat en la segona part i en tot just cinc minuts. El partit ha estat igualat i s’ha arribat al descans amb 0-0. En la segona part, en cinc minuts bojos han arribat els tres gols. Primer ha marcat el Calp per mediació de Manu en el minut 67. Però l’alegria li ha durat poc ja que un minut després Peris ha anotat l’empat a un, i en el minut 71 el mateix Peris ha anotat el definitiu 2-1.

L’OLLERIA 2, XÀBIA 0

El Xàbia ha perdut amb L’Olleria en un partit en el qual els xabiencs s’han vist superats per un bon equip. La primera part ha estat igualada. El Xàbia ha marcat un gol però l’àrbitre l’ha anul·lat per fora de joc. En el minut 43 ha arribat el gol de L’Olleria, un gol que li ha fet molt de mal als xabiencs En la segona part els locals han sigut superiors, han incrementat la renda en el 63 i fins i tot ha pogut marcar un parell de gols més.