Calp i Dénia van empatar i van rescatar un punt davant Independent Alacant (1-1) i L’Olleria (1-1) en partits que van començar perdent. El Xàbia va perdre amb el Callosa (2-1), un rival directe, i s’allunya de la salvació. Amb estos resultats, el Calp mantenen la quarta plaça amb 36 punts i estan a un de l’Eldense B que és tercer (37) i a cinc del Crevillent que és segon (41); el Dénia és dècim amb 27 punts i està sis per dalt del descens; mentres que el Xàbia seguix cuer amb 17 punts i la permanència la té a sis punts.

El pròxim cap de setmana no hi haurà lliga per la festivitat de les Falles. La competició tornarà a reprendre’s el cap de setmana del 23 i 24 de març. En eixa jornada, la vint-i-tresena, el Calp s’enfrontarà al Santa Pola, el Dénia al Tháder i el Xàbia al Redován.

L’OLLERIA 1, DÉNIA 1

El Dénia va rescatar un punt davant L’Olleria en un partit en el qual va poder emportar-se els tres. Un penal fallat per Cristian Panucci en la recta final de l’encontre li va privar de la victòria. Els groguets es van veure superats al primer temps pels locals que van controlar el joc i van marcar el seu gol al minut 17. En la segona part el gol de Panucci al minut 49 va donar ales als deniers que van fer un pas avant i van buscar la victòria. La van poder aconseguir de penal però ho van desaprofitar.

En este partit va debutar el migcampista Raúl, últim fitxatge del Dénia procedent del Gandia CF.

CALP 1, INDEPENDENT ALACANT 1

El Calp va haver de remar contracorrent davant l’Independent Alacant que es va avançar al marcador al minut 41. En la segona part, l’equip de Lauro va buscar l’empat i el va aconseguir per mediació de Fede que va aprofitar un centre des de la dreta per a de precisa cabotada marcar l’empat a un definitiu al minut 67. Els calpins ho van intentar fins al final però no van obtindre premi.

CALLOSA 2, JÁVEA 1

El Xàbia va perdre davant el Callosa per la mínima en un partit en el qual es va arribar al descans sense gols. Els locals en van desequilibrar la balança al primer minut de la segona part amb el gol de Ricky i al 55 van anotar el segon. Samson va marcar el gol del Xàbia al minut 89.