Ca Nano es va proclamar campió del Torneig d’Agost de futbol sala d’ACYDMA en véncer en la final a L. Bàmbola. Els campions es van imposar per 3-2 en un partit en el qual sempre van ser per davant en el marcador. En els primers minuts Ca Nano va marcar dos gols davant un rival que va aconseguir reduir diferències (2-1) però poc després de nou Ca Nano va anotar el 3-1, resultat amb el qual es va arribar al descans. En la segona part el joc va continuar igualat amb ocasions per a tots dos equips. L. Bàmbola va marcar el 3-2, i la final va cobrar major emoció. Els dos equips van tindre ocasions per a marcar però no ho van aconseguir. Mancant deu segons L. Bàmbola va disposar d’una falta a favor però no la va aprofitar.

Una vegada conclosa la final el president d’ACYDMA, Alberto Portillo, entregava les copes de campió i subcampió als capitans de tots dos conjunts.