L’estatunidenc Dalí Blanch i el francés Arthur Gea s’han proclamat campions de dobles de l’Orysol de Dénia la véncer en la final al denier Joan Torres Espinosa i al mallorquí Luis Francisco en la final (4/6, 6/3 i 10/7). Blanch i Gea van véncer en un enfrontament que va estar molt disputat i que es va haver de resoldre en el match tie break en guanyar cada parella un set.

Una vegada conclosa la final és va procedir al lliurament dels trofeus. Els campions i finalistes van rebre els trofeus de mans de la presidenta del Club de Tennis Dénia, Elsa Bordehore, i el director del torneig, Manu Sala.

LA FINAL DE DOBLES, AL MATCH TIE BREAK

La final de dobles, que es jugava al millor de tres sets, es va haver de resoldre en el match tie break ja que cada parella aconseguia guanyar un set. El primer va caure de costat del denier i del mallorquí per 6/4, en set en el qual Joan Torres i Luis Francisco van trencar el servei als seus rivals Dalí Blanch i Arthur Gea en el nové joc i van aconseguir posar-se per davant (5/4). En el següent joc Torres i Francisco amb servei a favor no van desaprofitar l’oportunitat per a tancar el set per 6/4. El segon set, que també va estar molt disputat fins que Blanch i Gea van trencar el servei dels espanyols en el huité joc per a posar el marcador en 5-3. I en el següent joc amb servei a favor ho van guanyar i es van fer amb el set (6-3). Així la final va haver de decidir-se en el march tie break que es va jugar a deu punts. Després d’un parell de trencaments de servei dels uns i els altres, Blanch i Gea van cobrar avantatge i al final van aconseguir imposar-se per 10-7.

JOAN TORRES PRIMER DENIER A JUGAR UNA FINAL DE L’ORYSOL

Per primera vegada en la història de l’Orysol Ciutat de Dénia, que enguany ha complit la seua XLIV edició, un denier ha jugat una final. I aquesta fita històrica l’ha aconseguit Joan Torres Espinosa, que ahir va jugar la final de dobles, i per tant el seu nom ja forma part de la història del Club de Tennis Dénia. Joan Torres Espinosa no va poder conquistar el títol, juntament amb el seu company Luis Francisco, però per al club i per als aficionats al tennis de Dénia és un orgull que haja estat a punt de fer-se amb el títol.

LA FINAL INDIVIDUAL, AQUESTA VESPRADA A LES 18 HORES

La final individual del Torneig Orysol, que tindrà color espanyol, es juga aquesta vesprada a les 18 hores en la pista central del CT Dénia. Els protagonistes de l’últim partit d’aquest torneig internacional ITF són el jugador d’Algemesí Carlos López Montagud i el madrileny Pedro Ródenas -botxí del denier Sergi Pérez Contrí en quarts-. López Montagud es va classificar per a la final en superar en semifinals a l’ucraïnés Eric Vanshelbolm per 6/4, 2/0 i retirada, i és que al jugador d’Ucraïna li va donar com un colp de calor i no va poder seguir el partit. En l’altra semifinal, Ródenas va guanyar al lituà Vilius Gaubas en un partit que es va resoldre en tres sets per 6/2, 3/6 i 6/4.