Benissa i Orba són els equips comarcals que han superat la segona eliminatòria de La Nostra Copa i per tant els que seguiran en la següent ronda. Els benissers en véncer al Pedreguer en el torn de penals després de finalitzar el temps reglamentari amb empat a un. Los taronja al eliminar al FB Teulada Moraira por la mínima (1-2). El Verger, l’altre equip comarcal que va competir va ser eliminat el dijous pel Polop (1-3).

BENISSA 1, PEDREGUER 1

L’eliminatòria es va decidir als penals després d’aconseguir l’empat a un el Benissa al minut 90. El partit va ser dominat en la primera part pels blavets que van marcar el seu gol al minut 28 per mediació de Pepe i que van perdonar dos clares ocasions, en una la pilota es va anar al travesser i en l’altra no van aprofitar un mà a mà. En la segona part va canviar per complet la decoració. El Benissa va ser l’amo i senyor del joc i en els minuts finals, van embotellar en la seua àrea al Pedreguer a la recerca d’eixe gol que no arribava. Al minut 90, Revelles va anotar el 1-1 i amb ell l’eliminatòria es va decidir en els penals. La tanda es va decidir al final per 3-1.

FB TEULADA MORAIRA 1, ORBA 2

L’Orba es va imposar al FB Teulada Moraira en una eliminatòria en la qual la sort li va somriure en els primers minuts quan Jorge Oller es va marcar en pròpia porta en el minut 7. Mitja hora més tard els taronja van marcar el 0-2, resultat amb el qual es va arribar al descans. En la segona part, els teuladins van estrényer per a intentar donar-li la volta al resultat però el gol no va arribar fins al minut 98, per mediació d’Alejandro.

EL VERGER 1, POLOP 3

El Verger va perdre amb el Polop en un partit en el qual li les prometia feliços amb el gol de Pinchito al minut 16. Però els visitants van aconseguir en deu minuts donar-li la volta al marcador i marxar-se al descans amb 1-2 a favor. En la segona part, els vergerins ho van intentar però no van poder davant un rival que va notar el definitiu 1-3 al minut 90.