Benissa A i Dénia A se han repartit els punts en el derbi comarcal del Grup 3 de la Preferent Juvenil. En el minut 89 el Benissa guanyava 3-1, però el Dénia marcava els dos gols en el temps de descompte per a aconseguir el 3-3 definitiu.

El Benissa va començar millor el partit que el Dénia. Els benisseros realitzaven un joc més directe mentre els groguets intentaven jugar la pilota i quan l’aconseguien creaven perill davant un Benissa ben plantat arrere. El primer gol del partit arribava en el minut 23 per mediació de Justo Giner. Amb el 1-0 en contra el Dénia A va intentar corregir els desajustos en les marques. Els groguets van empatar de penal, materialitzat per Carlos Llorca, en el minut 34. Amb el 1-1 s’arribava al descans.

En la segona part, el Dénia pressionava al seu rival i l’acorralava territorialment arribant a la porteria del Benissa però sense tindre clares ocasions de gol. En una pilota llarga, els benissers aconseguien després de penjar la pilota marcar el segon per mediació d’Óscar García (2-1). El Dénia amb el marcador en contra va buscar l’empat, el tècnic denier va canviar a defensa de tres però el Benissa en un atac groguet, robava la pilota i enxampava una contra que aprofitava Guillem Martínez per a anotar el 3-1 en el minut 78. El partit semblava sentenciat però els groguets no es van rendir i van buscar reduir diferències. En el minut 90 Angelov marcava el 3-2, i en el 95, César Tupac anotava el definitiu 3-3.