Benissa A i Dénia A se veuen esta vesprada les cares en el derbi comarcal de la Preferent Juvenil. Dos equips que estan separats per tan sols un punt. Un partit en el què el que guanye seguirà l’estela dels de dalt, mentre que el que perda s’allunyarà d’eixes primeres posicions. Ara els deniers estan a tres punts del lideratge, mentre que els*benissers a quatre.

Els groguets són sisens després d’aconseguir en les huit jornades disputades quatre victòries, dos empats i dues derrotes. Arriben a aquest encontre després de patir la primera derrota a casa davant el Simat. Una derrota que ha trencat una ratxa de tres victòries consecutives.

Els benissers són setens després de sumar tres triomfs, quatre empats i una derrota. Arriben al derbi després d’empatar a casa del Promeses Sueca A.

Aquest derbi comarcal es juga en el Camp Municipal La Costa de Benissa hui dissabte a les 19.30 hores.

DÉNIA A 1, SIMAT A 3

El Dénia va patir la primera derrota a casa i ho va fer davant el Simat, en un partit en el què va perdonar i va acabar pagant-lo. Els groguets van dominar al seu rival i van disposar de tres clares ocasions de gol, una d’elles un pal de Llorca. Però no les va aprofitar. Sí que ho va fer el Simat que en un rebuig, Castellar marcava un golàs des de 35 metres en el minut 35. El Dénia A va continuar buscant el gol i en el minut 45 empatava l’encontre per mediació d’Esteban Martínez. En la segona part, va seguir el mateix guió, domini denier i ocasions de gol però sense punteria. El Simat aconseguia el 1-2 en un contraatac. El tècnic dianense Pedro Noguera va canviar la defensa a tres a la recerca de l’empat, i l’equip va tindre diverses ocasions però no les va aprofitar. En el minut 100 el Simat aconseguia el 1-3 definitiu.

PROMESAS SUECA A 4, BENISSA 4

Al Benissa se li van escapar dos punts en el temps de descompte en un partit en el qual va haver-hi alternatives en el marcador. Es van avançar els locals però els benissers van aconseguir donar-li la volta al resultat amb gols d’Ismael (22’) i Jordi (35’). Però faltant dos minuts per al descans els locals aconseguien l’empat a dos. Als tres minuts de la represa el Sueca A se va tornar a posar per davant (3-2). El Benissa va empatar en el minut 59 per mediació de Raúl Bordes. El jugador benisser va tornar a marcar en el minut 73. Quan semblava que anava a guanyar l’encontre, el Sueca en el temps de descompte marcava el gol de l’empat.