Liam Bek (CA Bèrnia) i Cindy Van Gerwen (CA Publidom) en la mitjana marató i Dani Mut (Corremundos) i Jéssica Asensio (Trencacames) en la modalitat d’esprint trail van ser els guanyadors de la catorzena edició del Gegant de Pedra que es va disputar el diumenge.

Cinc-cents atletes entre corredors i senderistes van prendre part en esta competició de trailrunning que va organitzar el CA Ondara. Una jornada dominical que es va transcórrer amb normalitat. La mitja marató va començar a les 8.30 hores mentres que l’esprint trail de 13 quilòmetres ho va fer a les 9 hores, i el grup de senderistes cinc minuts després.

Una vegada conclosa la prova l’alcalde d’Ondara, José Ramiro; el regidor d’Esports, Lluís Fornés; així com representants del CA Ondara, van ser els encarregats d’entregar els trofeus als primers classificats de cadascuna de les categories.

En la modalitat de mitjana marató, en categoria masculina, es va imposar Liam Ben del CA Bernia amb un temps de 2h.04’03” entrant en meta amb més de dos minuts d’avantatge sobre el segon classificat, Llorenç Montserrat del Entrena Benissa (2h.06’12”). El tercer classificat va ser Alberto Cuenca del Grup Espeleològic Gata (2h.06’25”). En categoria femenina va véncer Cindy Van Gerwen del Publidom amb un temps de 2h.38’05”. La segona classificada va ser Laura Salom amb 2h.46’13” i la tercera Anto Valero del Grup Espeleològic Gata (2h.53’09”).

En la modalitat d’esprint trail, el vencedor en categoria masculina va ser Dani Mut del Corremundos amb un temps de 1h.16’46”. El segon classificat va ser Héctor Vengut del Grup Espeleològic Gata (1h.17’56”) i tercer Joakin Torres del Trencacames (1h.18’08”). En dones la victòria va ser per a Jéssica Asensio del Trencacames (1h.26’35”), mentres que Katrin Shaumburg del Kamikazes (1h.37’45”) va quedar segona i Raquel Ruiz del Grup Muntanya Calp (1h.44’10”) va quedar tercera.

Quant als locals, en la modalitat esprint trail, el podi va quedar així: 1. Isaac Arcos i Nerea Frasés; 2. Marc Giner; 3. Raül Lara.