Ifach Calp i Dénia BC s’enfronten el dissabte en el que serà el segon derbi comarcal del Grup B de la Lliga Autonòmica Sènior. Un partit de rivalitat comarcal que tots dos equips afronten després de perdre en l’última jornada de la primera volta. Les calpines davant el Cabo Mar (86-17) i les denieres davant el Bocairent (44-66). A priori el DBC és favorit per a alçar-se amb la victòria ja que ocupa la setena plaça mentre que les jugadora de l’Ifach són cuers. En el partit de la primera volta, disputat a Dénia el passat 8 de desembre, les jugadores de Juan Luis Pérez es van imposar de 23 punts (57-34).

El partit es juga al Complex Municipal de Calp el dissabte a les 17 hores.

CABO MAR 86, IFACH CALP 17

El Ifach Calp va perdre de manera contundent davant el Cabo Mar, que va ser superior de principi a fi. Des de l’inici les jugadores d’Alacant van manar al joc, defensiu i ofensiu, i al marcador. A poc a poc van anar incrementant la renda fins a guanyar a les calpines de 69 punts de diferència.

DÉNIA BC 44, BOCAIRENT 66

El Dénia BC va caure davant el Bocairent en un partit que va manar en el marcador al primer quart (22-20). En el segon les visitants van apretar en defensa no deixant realitzar el joc a les denieres, i van marxar al descans amb set punts d’avantatge. En la segona part, el DBC no va trobar el seu joc davant un Bocairent que va seguir entonat i va acabar guanyant de 22 punts.