Dénia BC i Ifach Calp van perdre els partits corresponents a la dihuitena jornada de la lliga Autonòmica Sènior Femenina davant Cabo Mar (52-41) i Sant Blas B (70-58), respectivament. Amb estes derrotes tant denieres com a calpines necessiten véncer els seus partits d’este cap de setmana per a aconseguir els seus objectius. Les jugadores de Juan Luis Pérez per a continuar somiant amb la quarta plaça que dona dret a jugar per l’ascens a Primera Divisió, i les verds per a continuar tenint opcions de mantindre la categoria.

El Dénia BC rep al CBI Elx, equip amb el qual va perdre en la primera volta (56-33). El partit es juga al Pavelló de Joan Fuster el dissabte a les 17 hores.

L’Ifach Calp també juga a casa i ho fa davant el Jorge Juan Blanco, equip amb el qual va perdre en la primera volta (75-37). L’encontre es juga en el pavelló calpí el diumenge a les 12 hores.

CABO MAR 52, DÉNIA BC 41

El Dénia va perdre davant el Cabo Mar en un partit en el qual va estar igualat al primer temps. Les locals van marxar al descans amb avantatge de dos punts (23-21). Un mal inici del segon va fer que el Cap Mar marxara de dotze punts (43-31), les denieres van intentar retallar diferències però la falta d’encert en el tir els va passar factura.

SANT BLAS B 70, IFACH CALP 58

L’Ifach Calp va perdre amb el Sant Blas B en un partit en el qual el resultat final és enganyós. El joc va estar igualat i competit fins els últims tres minuts. Les calpines, que van estar molt endollades, van marxar al descans amb sis punts d’avantatge. En l’últim quart el marcador va estar igualat però les locals faltant tres minuts van manar en el rebot i van estar més encertades en el tir.