Els atletes Antonio Soler (Llebeig Xàbia) en categoria masculina i Marta Pérez (Cametes Pedreguer) en la femenina han sigut els vencedors del Cross Baix Montgó. Un cross, que organitzen conjuntament els clubs d’atletisme Llebeig Xàbia i La Faixa de Jesús Pobre, que ha complit en esta la seua trenta-unena edició.

Dos-cents quaranta-quatre atletes de les categories juvenil, sènior i veterans van ser els que van finalitzar la carrera que es realitza per la falda del Montgó.

En categoria masculina, el Llebeig va fer ple en el podi, ja que els tres primers classificats han sigut atletes seus. Antonio Soler va ser el més ràpid de tots i va cobrir el recorregut, que separa Xàbia i Jesús Pobre, amb un temps de 42’37”. James Whitehead ha quedat segon amb 43’11” i José Manuel García, tercer amb 44’07”.

En categoria femenina, la vencedora ha sigut Marta Pérez. La pedreguera s’ha imposat en la línia de meta amb un temps de 51’20”, traient-li quasi tres minuts a la segona classificada, Sophie Mullins (*Llebeig). La tercera classificada ha sigut una altra atleta del Llebeig, Ana Bisquert amb 58’30”.