El Pego va empatar davant el cuer Alginet (2-2) en un partit en el qual se li van escapar dos punts importantíssims al temps de descompte. Els pegolins amb este empat ocupen l’onzena posició amb 25 punts i estan igualats a punts amb Canals, La Mancomunitat i Muro, este últim ocupa llocs de descens.

El pròxim cap de setmana no hi ha jornada de lliga per les festes falleres. La competició tornarà a reprendre’s el cap de setmana del 23 i 24 de març. En eixa jornada el Pego rebrà al Canals en un partit vital per als seus interessos ja que tots dos estan igualats a punts i lluitant per escapar dels llocs de descens.

ALGINET 2, PEGO 2

El Pego a punt va estar de sumar tres punts importantíssims davant l’Alginet, cuer de la categoria. Els rogets es van posar dos vegades per davant al marcador i dos vegades els locals van neutralitzar l’avantatge. La primera mitat va finalitzar sense gols. Al minut d’iniciar-se la segona part Antoni va inaugurar el marcador col·locant per davant als rogets (0-1). El tram final del partit va ser d’infart. L’Alginet va empatar al minut 81, però Kevi al 85 va posar el 1-2, i al descompte va arribar el definitiu 2-2.