El Pego va meréixer la victòria davant el Canals, va ser superior al seu rival, però només va poder empatar (1-1). Un punt que li sap a poc sobretot perquè va ser millor, li van anul·lar dos gols per fora de joc que eren legals, marcats per Kevin i Jordi en la segona part. En la primera part el domini va correspondre als rogets, que van tindre ocasions, però van veure com en l’últim minut el Canals es va avançar al marcador en un contraatac. En la segona part, el guió va ser el mateix, va continuar dominant i creant ocasions però els va faltar punteria de cara a gol. Sellens va empatar amb un golàs marcat des de la frontal. Van continuar creant ocasions i van marcar dos gols que van ser anul·lats per fora de joc inexistents que li van privar del triomf.

El Pego després de la huitena jornada és huité amb 11 punts.