Al Paidos Mar Dénia F. Fernández se li ha escapat la victòria en l’arrancada de lliga en la Divisió d’Honor Juvenil en Carcaixent davant el Futsacar. Els deniers han vist com mancant 33 segons per a finalizar el partit, el seu rival aconseguia marcar el gol de l’empat. Un empat que no ha fet justícia ja que han portat el pes de partit i han sigut els que ha tingut les ocasions més clares.
El Paidos després d’un inici de partit una mica tímid a poc a poc ha anat soltant-se els nervis d’aquest debut i ha començat a jugar i tocar la pilota fins a fer-se amb el domini del joc. Fruit d’això en el minut 19 Jorge Bustos ha marcat el 0-1 en el marcador. Amb aqueix resultat s’ha arribat al descans.

En la segona meitat, els deniers han continuat controlant el joc i han tingut ocasions per a incrementar la renda però no l’han fet. El Futsacar en l’últim minut ha jugat amb porter-jugador i mancant 33 segons aconsegueix l’empat per mediació de De el Bou.
El Paidos Mar Dénia F. Fernández juga hui dijous el partit corresponent a la segona jornada de lliga. L’encontre es juga al Pavelló Municipal de Dénia a les 21 hores. I el diumenge farà la seua presentació oficial a les 10.45 hores també al Pavelló Municipal de Dénia.