El Paidos Mar Dénia Fontanería Fernández Luna, després de l’ensopecs patit la jornada passada a casa davant l’Alcantarilla (4-4), necessita la victòria a Múrcia si vol continuar tenint mínimes opcions per a salvar la categoria. Els deniers són penúltims classificats i estan a sis punts de la permanència, quan resten sis jornades perquè finalitze el campionat, és a dir, díhuit punts en joc. Per això, la victòria del dissabte davant el CD Múrcia és vital per a l’equip de Paco Pastor.

El partit es juga en el Pavelló Municipal Federico Arce de Múrcia el dissabte a les 18 hores.

PAIDOS MAR DÉNIA F. FERNÁNDEZ 4, ALCANTARILLA 4

Ensopecs del Paidos Mar Dénia Fontanería Fernández Luna davant el cuer Alcantarilla, amb el qual no passava de l’empat a quatre. Els deniers no van començar bé el partit ja que als pocs segons del seu inici encaixaven el primer gol fruit d’un error defensiu. A partir d’ací van haver d’anar contracorrent, van portar la iniciativa en el joc tenint clares ocasions de gol que no aprofitaven. No va ser fins al minut onze en el qual aconseguien l’empat en transformar Jorge Bustos un penal. El gol els va donar ales i van continuar atacant a la recerca del segon gol, que aconseguia Saúl Delgado en el minut 18. L’últim minut de la primera part l’Alcanarilla marcava el 2-2 i poc després Víctor Colom aconseguia el 3-2, resultat amb el qual s’arribava al descans. En la segona part canviava la decoració, el Paidos Mar Dénia F. Fernández oferia una altra cara ben diferent a la del primer temps i això va fer que l’Alcantarilla en tot just un minut li donava la volta al marcador (3-4). Els col·legials van tornar a anar a remolc i damunt no es trobaven còmodes en la pista. Faltant quatre minuts per al final, un doble penal llançat per David Llácer col·locava en l’electrònic l’empat a quatre definitiu.