El Calp ha sigut l’únic que ha aconseguit puntuar en aquesta jornada. Els calpins sumaven un punt agredolç davant l’Ontinyent 1931 (2-2) en un partit en què se li van escapar els tres en el descompte. El Dénia queia en Tavernes (2-1) i amb aquesta derrota trenca una ratxa de cinc jornades sense perdre i perd el cinqué lloc.

ONTINYENT 1931 2, CALP 2

El Calp ha deixat escapar els tres punts davant el líder Ontinyent 1932. Els calpins guanyaven faltant dos minuts per a la conclusió del partit per 0-2 amb gols d’Ayala (31’) i Simón (49’), però dues accions a baló parat feien malbé la possibilitat de trencar la imbatibilidad del líder. En el minut 88, una falta és aprofitada per Jorge per a col·locar el 2-1, i en el temps de descompte, un penal comés per Omar, el convertia Rafa en l’empat definitiu a dos.

TAVERNES 2, DÉNIA 1

El Dénia ha trencat la seua bona ratxa a Tavernes, els deniers perdien per la mínima en un partit disputat i que ha guanyat l’equip que ha estat més encertat de cara a porta. Els de la Safor s’avançaven en el marcador en el minut 34 de penal. Quatre minuts després Cristian Panucci empatava en transformar també un penal. Amb el 1-1 s’arribava al descans. En la segona part, el Dénia ha eixit a intentar resoldre el partit al seu favor, però s’ha trobat amb un Tavernes ben plantat. Els locals en el minut 56, aconseguien el 2-1 per mediació de Talens. Els groguets han buscat l’empat però els ha faltat punteria en els metres finals.