El Campionat Autonòmic de Fons de Rem es disputava el passat cap de setmana a Benidorm i Santa Pola, regata, la primera, també puntuable per a la lliga. Els remers deniers han sigut dels més destacats en aquest campionat. El Real Club Nàutic Dénia es proclamava campió (or) en categoria absoluta masculina i les veteranes quedaven terceres (bronze). I els dos equips veterans, masculí i femení del Club Rem Marina Dénia quedaven segons i per tant guanyaven la plata.

REGATA DE BENIDORM

En la jornada de dissabte es van celebrar els campionats de les categories veterans i juvenils a Benidorm. El recorregut en totes dues categories era de 8.900 metres, donant-se l’eixida a la Platja de Llevant. En veterans van participar vint-i-quatre equips, dotze masculins i altres dotze femenins.

En veteranes, el RCN Torrevieja es proclamava campió en creuar la línia de meta en primera posició. Les salineres van invertir un temps de 40’11’49 a cobrir el recorregut. El Club Rem Marina Dénia quedava segon a poc més de vint-i-cinc segons (40’36”93); i el RCN Dénia era tercer amb un temps de 41’0978.

Les components del CRM Dénia són: Rosa Ana Lloret, Rosa Anna Escolano, Covadonga Bernal, Covadonga Menéndez, Lidia Dambrosio, Inmaculada Calabuig i María de la Mar Mayans. Timoner, Michel Letellier. Les components del RCN Dénia són: Jenifer Heddergott, Elena Fernández, Sonia García, Irene Tomás, Pilar Sánchez, Ramona Fischer, Davant Jahn i María Pilar Montero. Timoner, Juan Pina.

En veterans, el RCN Torrevieja també guanyava la prova amb un temps de 37’16”58. I el Club Rem Marina de Dénia segon amb un temps de 37’25”50. Completava el podi el RCR Alacant. Els altres dos representants de la comarca, el RCN Dénia (39’37”45) i el CN Calpe (40’58”12) quedaven nové i dècim respectivament.

Els components del Rem Dénia son: Vicente Manuel Baeza, José Julián Rodríguez, Alberto José Bordallo, Albert Chamarel, Juan Ignacio Minguez, Ramón Minguell, Jaume Mezquida y Coenraad Hartogs. Timoner, Michel Letellier. Els components del RCN Dénia són: Agustín Martí, Rafael Orozco, Juan Palú, Kostas Ruiz, José María Ordovás, José Jaime Perandonez i Rubén Márquez. Timoner, Sara Sánchez. Els components del CN Calpe són: Sergio Eduardo Duchen, Horacio Amorós, Óscar Jesús Cazaña, José Alargada, Juan Antonio Pérez, Elvio Laguno, Vicente José Barberá i Sergio Jaime Márquez. Timoner, Rosa Tur.

REGATA DE SANTA POLA

A Santa Pola el diumenge es van celebrar les regates de la categoria absoluta masculina i femenina i la distància a recórrer era de 14.000 metres, a través d’un trajecte emblemàtic, eixint de Santa Pola i virant a l’illa de Tabarca. Huit equips van competir en categoria femenina i deu en la masculina.

En dones, el RCN València era el vencedor de la regata, mentre que el RCN Gandia i Universitat Alacant quedaven en segona i tercera posició. Les remeres del CN Calpe van ser les úniques representants en aquesta categoria, quedant en setena posició. L’equip el formen: Francisca Tour Such, Marta Tortosa, Carla Navarro, Marían Bakali, María Hernández, Katia Amorós, Judit Tour Perles i Rosa Tour Pastor. Timoner, Daniel López.

En categoria masculina, el RCN Dénia va ser el millor i el que aconseguia la victòria de manera clara amb un temps d’1h.12’18”58. El segon classificat va ser el RCN València (1h.12’25”72) i el tercer el RCR Alacant (1h.13’45”49).

Els components del RCN Dénia que s’han proclamat campions són: Juan Ivars, Iván Alberola, Juan Pina Pablo, Pablo Lorite, Noah León, Jordi Salvador, Enérgico Carrasco i Enrique Muñoz. Timoner, Pau Alberola.