Sofía Martínez (Teulada) i Carlos González (Pego), atletes del Baelària Diànium, van participar al Campionat d’Espanya de Cross de Seleccions Autonòmiques (CESA) amb la Selecció Valenciana. Esta ha sigut la primera experiència en un nacional amb la Valenciana. Sofia va competir en la categoria Sub 20 i Joan ho va fer en la Sub 16. El Campionat d’Espanya es va disputar a Getafe el passat cap de setmana.

Joan va ser el primer dels dos comarcals a competir, ja que la prova Sub 16 es va celebrar el dissabte. L’atleta de Pego va quedar en el lloc 53 de la general i la Valenciana, setena en la general per autonomies amb 119 punts. El pegolí, malgrat haver estat dues setmanes malalt, va fer una gran prova i va ser el quart dels valencians a travessar la línia de meta amb un temps de 15’08”.

Sofia, va competir el diumenge al matí. La teuladina va ser la primera atleta de la selecció a travessar la línia de meta, ho va fer en el lloc 55 amb un temps de 26’24”. La Selecció Valenciana Sub 20 femenina va quedar en el lloc catorzé amb 241 punts.