L’Ondarense és el líder indiscutible del Grup 4 de Segona Regional Valenta i segueix amb el ple de victòries, set de set. L’última l’aconseguida davant el Montesinos (10-0) ahir diumenge. Les jugadores que entrena Arturo Quirós van tornar a ser molt superiors als seus rivals de principi a fi. El primer gol del partit el va anotar Alba Pallás als quatre minuts. El segon va ser obra de Raquel Morera al minut 14. El tercer ho va marcar Alba Pallás (22’), el quart Isabel Vivanco (23’), el cinqué María Fornés (25’). Amb el 5-0 es va arribar al descans. En la segona part va seguir el control i domini de l’Ondarense davant un rival que no va inquietar. El sisé va ser obra de Lea (55’), el seté ho va marcar Ana Colomar (61’), el huité María Fornés (75’), el nové Isabel Vivanco (80’) i el 10-0 definitiu va ser obra de María Fornés al minut 81.

LA NOSTRA COPA, QUE PASSE EL SEGÜENT

L’Ondarense va disputar la primera eliminatòria de La Nostra Copa davant El Campello A, el dimecres passat. Les d’Ondara van véncer i van convéncer davant un rival complicat que no els va donar tantes facilitats com estan acostumades en la lliga. Van guanyar 3-0. El primer gol el va marcar María Fornés al minut 19, i amb el 1-0 es va arribar al descans. En la segona part, van arribar els altres dos gols, anotats per Alba Pallás (68’) i María Masanet (90).