Sadie Petch, Lucía Hernández Monllor y Paz Pöhmerer, jugadoras del Barbarians Marina Alta, aconseguien el subcampionat d’Espanya de Seleccions Autonòmiques Sub 18 amb la Selecció Valenciana. La selecció de la Comunitat quedava subcampiona en perdre la final amb Madrid per 22-30, partit que es jugava el passat 25 de febrer en el camp El Riu (València). Una final que va estar disputada i que es resolia després del descans. La primera part finalitzava amb empat a 12. En la segona part, l’equip madrileny va saber aprofitar els moments claus i aguantar l’empenyiment de les valencianes per a alçar-se amb el títol.

Cal destacar que Sadie i Paz també són subcampiones d’Espanya de rugbi Seven Sub 16; i Lucía i Paz dues vegades subcampiones d’Espanya de XV Sub 18. Les tres s’han format a l’Escola Municipal de Rugbi Dénia Barbarians.