Si fa dues jornades el Racing Ondarense donava la campanada en véncer al líder Mutxamel, dues jornades després l’ha tornat a donar en guanyar al líder Aspe B (4-3). Un partit que es va resoldre mancant vint segons del final amb un gol de Pedro Molina, pitxitxi de la categoria. Amb esta victòria l’equip d’Ondara marxa de vacances consolidat en la cinquena posició amb 22 punts. Cal destacar que en les últimes huit jornades ha aconseguit sis victòries, un empat i tan sols una derrota.

El Racing Ondarense igual que va ocórrer davant el Mutxamel, va tornar a jugar amb set jugadors, dos d’ells porters (Julián i Iván). El partit va estar disputat i amb alternatives al marcador. Es va avançar al minut 2 amb gol de Pedro Molina. L’Aspe B va aconseguir l’empat al minut 4 i al 15 es va col·locar per davant. Luis Catena va marcar l’empat a dos al 16, resultat amb el qual es va arribar al descans. En la segona part, va continuar la igualtat però van ser els visitants els que es van ficar per davant a l’electrònic al minut de la represa. El Racing Ondarense va seguir amb el seu joc i va marcar dos gols més per mediació de José Antonio Gregorio (3-3) i Pedro Molina (4-3), gol del triomf que va arribar a falta de 20 segons per al final. Cal destacar també l’actuació del meta local Puche.

El Racing Ondarense no tornarà a jugar fins al 14 de gener, data en la qual reprendrà la lliga després de l’aturada de les festes Nadal i de Reis. Jugarà fora de casa i ho farà davant l’Sporting La Nucia B, seté classificat amb 19 punts.