La tercera jornada de lliga en el Grup 3 de la Preferent ens ha deixat l’empat en el derbi Xàbia-Calp (0-0) i la derrota del Dénia a l’Olleria per la mínima (1-0).

Xabiencs i calpins s’han repartit els punts en un duel que ha finalitzat sense gols i en el qual les oportunitats de gol han sigut bé poques. No hi ha hagut gols però sí molta lluita i esforç per part dels jugadors de cada equip. Els locals han portat la iniciativa en el primer temps però s’han topat amb una defensa visitant segura. La segona part ha tingut el mateix guió, el Xàbia ha sigut el que més ha controlat, però malgrat portar la iniciativa tampoc ha tingut oportunitats de gol clares. El Calp ha continuat defensant bé i en la recta final del partit ha estirat línies a la recerca de sorprendre el seu rival i emportar-se els tres punts.

En els prolegòmens de la trobada es va guardar un minut de silenci en memòria de Miguel Blasco, pare d’un directiu del Xàbia, i de Juan Manuel Policarpo Moll, policia local de Calp que ha perdut la vida en acte de servei.

Per la seua part el Dénia ha collit la seua segona derrota consecutiva a l’Olleria per la mínima (1-0). No ha merescut perdre però en el futbol el que compten són els gols, i si perdones i comets errors al final ho pagues car. I això és el que li ha passat al Dénia, que no ha marcat en les que ha tingut, i sí ho ha fet el seu rival que en el 83, que ha marcat el seu gol en aprofitar-se d’un error defensiu. Cert és que el Dénia ha pogut empatar en l’últim minut amb una rematada de cap de Cristian Panucci al travesser.