La jornada en Primera Regional ens torna a portar un nou derbi comarcal, el que disputaran Pedreguer i Pego. Una jornada en què Gorgos, Orba i Benissa buscaran els tres punts.

MUTXAMEL-BENISSA

El Benissa s’enfronta al Mutxamel amb la intenció de continuar sumant i escalar posicions en la taula. No ho té res fàcil ja que el seu rival és el quart classificat. Els benisssers afronten aquest encontre després d’empatar la jornada passada amb el Polop (1-1). Són dotzens en la taula amb 23 punts.

El Mutxamel arriba a aquest partit amb la necessitat de sumar de tres en tres si al final del campionat vol aconseguir l’ascens de categoria. És quart però està empatat a punts amb el segon classificat el Salesians Alacant.

En el partit de la primera volta el triomf va ser per al Mutxamel per 1-3.

L’encontre es juga hui dissabte al camp Els Olmos de Mutxamel a les 16.30 hores.

GORGOS-BENIFAIRÓ

El Gorgos rep a casa al Benifairó en un partit en el qual l’equip gater tractarà de retrobar-se amb el triomf després de dues derrotes consecutives. Els gaters s’enfronten a un rival al qual ja van guanyar en la primera volta (0-2) i al qual esperen tornar a véncer.

El Benifairó és nové i que té els mateixos punts que el Gorgos. Arriba a aquest encontre després de guanyar la jornada passada al Racing Rafelcofer (4-2).

El partit es juga en el Camp Municipal Les Costeres de Gata hui dissabte a les 17 hores.

PEDREGUER-PEGO

El Pedreguer rep al Pego en un duel en el qual vol trencar la seua mala ratxa. Els blavets porten quatre jornades sense guanyar en les que tan sols han sumat un punt. L’equip de Guillermo Santos Juanes afronta aquest partit després de perdre la jornada passada amb el líder Benigànim.

El Pego intentarà sumar la seua segona victòria consecutiva després de retrobar-se la jornada passada amb el triomf davant L’Alcúdia de Crespins.

En el partit de la primera volta els rogets es van alçar amb el triomf per 3-1.

L’encontre es juga al Poliesportiu Municipal de Pedreguer demà diumenge a les 16.30 hores.

OLIVA-ORBA

L’Orba vol continuar sumant de tres en tres. Porta cinc jornades sense perdre en les que ha aconseguit quatre triomfs i un empat, entre les seues victòries està la del Pego i l’empat aconseguit davant el líder Benigànim, sent l’únic equip que ha aconseguit arrancar-li punts al primer classificat. Això ha portat a l’equip de Javi Signes a col·locar-se quart en la taula.

L’Oliva és el seté classificat amb 30 punts, set menys que el conjunt taronja. Arriba a aquest duel després de perdre la jornada passada amb el Simat (4-2).

En el partit de la primera volta el triomf va ser per a l’equip de la Safor per 1-3.

L’encontre es juga demà diumenge al camp El Morer a les 16.30 hores.