Les escoles de la Marina Alta van destacar en les finals provincials dels Jocs Esportiu de la Comunitat Valenciana (JECV) que es van disputar al trinquet d’Ondara diumenge passat. En tres categories, categories benjamí, aleví i cadet van copar els podis, mentre que en infantil es van fer amb la plata i el bronze. En total van aconseguir onze medalles: tres ors, quatre plates i quatre bronzes.

Set escoles de la província van participar en les finals provincials d’escala i corda, en les quals les escoles de Beniarbeig El Verger, Gata de Gorgos i Ondara van comptar amb tres equips. Les medalles i els trofeus els van entregar, entre altres, el president de la Federació de Pilota Valenciana, Vicent Molines, i les vicepresidentes de la federació, Elena Gómez i Bea Gavilá.

La fase final juvenil es juga aquest divendres, 5 de maig, també al trinquet d’Ondara.

BENJAMINS

En la categoria benjamí participaven Gata A, Gata B, Beniarbeig-El Verger i Ondara A. La primera partida enfrontava als dos equips de Gata, una partida que resultava molt renyida que que acabava guanyant Gata B (15-20). En la segona partida la jugaven Beniarbeig-El Verger contra Ondara A i finalitzava amb victòria clara de Beniarbeig-El Verger per 20-0. L’última partida la guanyava Beniarbeig-El Verger davant Gata Per 20-0, la qual cosa li donava el títol provincial.

Podi: 1. Beniarbeig-El Verger; 2. Ondara; 3. Gata B; 4. Gata A.

ALEVINS

Orba arrancava la competició aleví guanyant a Gata per 30-10. La següent partida, Orba sumava una altra victòria davant Dénia B (30-5), proclamant-se campió. Gata i Dénia B es jugaven el segon i tercer lloc, una partida que resultava molt igualada i acabava guanyant Gata per 30-25.

Podi: 1. Orba; 2. Gata; 3. Dénia B; 4. Petrer.

INFANTILS

En infantils, les tres partides que es jugaven van estar molt renyides. En la primera Sella-Relleu guanyava a Beniarbeig-El Verger (30-20). Més ajustada va ser la victòria de l’equip de la Marina Baixa davant Ondara (30-25), resultat amb el qual Sella-Relleu s’assegurava el primer lloc. En la partida entre Ondara i Beniarbeig-El Verger el triomf va ser per als ondarencs per 30-20.

Podi: 1. Sella-Relleu; 2. Ondara; 3. Beniarbeig-El Verger; 4. Petrer.

CADETS

La primera partida cadet la disputaven Ondara i Benissa, aconseguint el triomf l’equip ondarenc per 30-5. En la segona, Beniarbeig-El Verger guanyava a Ondara en una igualada partida per 25-30. L’última partida, entre Beniarbeig-El Verger s’enfrontava a Benissa aconseguint un triomf clar (30-0) i el títol.

Podi: 1. Beniarbeig-El Verger; 2. Ondara; 3. Benissa; 4. Sella-Relleu.