Moha Rida (Dénia Corre), en categoria masculina, i María Isabel Ferrer (Llebeig Xàbia) en la femenina, van tornar a demostrar que ara com ara són els millors atletes del Circuit a Peu Marina Alta. En Jesús Pobre, prova organitzada pel Club La Faixa, van aconseguir la seua enèsima victòria i mancant dues proves perquè finalitze el Circuit tenen més a prop proclamar-se campions absoluts d’aquest.

En categoria masculina, Moha Rida, que guanyava amb claredat, tardava 31 minuts i 4 segons cobrir el recorregut d’una prova que va transcórrer pel La Segella Golf per a continuar pel terme municipal i realitzar l’últim quilòmetre i mig pels carrers de Jesús Pobre. El segon classificat va ser Mark Tanner amb un temps de 31’52” i el tercer Juanan Fernández (32’16”).

En dones, María Isabel Ferrer tampoc va tindre rival i guanyava amb comoditat (36’07″). La pedreguera Marta Pérez quedava segona i entrava dènou segons després que l’atleta del Llebeig. En tercera posició quedava Andrea Abad (Publidom) amb 36’50”.

Nou-cents atletes van participar de la vint-i-quatrena Volta a Peu a Jesús Pobre, antepenúltima del Circuit, als quals cal sumar els dos-cents xiquets i xiquetes que van participar en les carreres infantils. Al finalitzara les proves es realitzava el lliurament dels trofeus als tres primers classificats de cadascuna de les categories. L’alcalde de Jesús Pobre, Javier Scotto, i representants de CA La Faixa, van ser els encarregats de repartir-los.

Els premis als atletes locals van ser per a: Badreddine Badar Lahmami, Andrés Signes Grimalt, Claire Cunningham, David Feliu Salva, José Luis López i Juan Agustín Navarrete.

LES CLASSIFICACIONS

-. Absoluta: 1. Moha Rida (Dénia Corre) i María Isabel Ferrer (Llebeig Xàbia); 2. Mark Tanner (Vicky Foods Ath.) i Marta Pérez (Cametes Pedreguer); 3. Juanan Fernández (Benidorm) i Andrea Abad (Publidom).

-. Benjamins: 1. Raimon Gregori (El Corriol) i Lara Fornés (Llebeig Xàbia); 2. Daniel Fullana (Llebeig Xàbia) i Amaia Martínez (Benissa); 3. Alex Monparler (Rafelcofer) i Zoe Pérez (Independent).

-. Alevins: 1. Feliu Gregori (El Corriol) i Inés Sánchez (Silla); 2. Dídac Chesa (Orba Multiesport) i Alejandra Savall (Safor); 3. Josep Gregori i Laia Mestre (Dorsal 19 Pego).

-. Infantils: 1. Joan Mulet (CA Gata) i Ángela Oliver (Guadassuar); 2. Ángel Alemany (Dorsal 19 Pego) i María Devesa (Llebeig Xàbia); 3. Joan Alemany (Dorsal 19 Pego) i Iris Pons (CA Gata).

-. Cadets: 1. Marco García (Baleària Diànium) i Martina Ivars (Benissa); 2. Dídac Bañuls (Baleària Diànium) i Bianca Nagy (Multiesport Benitatxell); 3. Emilio Signes (Baleària Diànium) i Paula Carrió.

-. Juvenils: 1. Roc Martí (Baleària Diànium) i Sofía Martínez (Baleària Diànium); 2. Sergio Juan (Llebeig Xàbia) i Rosa Plaza (Callosa); 3. Leo Gómez (Independiente) i Celia Fornés (Gata).

CURSA POPULAR VILA D’ONDARA

La vint-i-tresena edició de la Cursa Popular Vila d’Ondara es disputa el dissabte a la vesprada. L’onzena prova del Circuit, és a dir, tindrà 10 quilòmetres de recorregut per als participants de la prova regna que començarà a les 19 hores. Les carreres de les categories infantils s’iniciaran a les 16.30 hores. L’eixida i meta estaran situades en l’Av. General Bosch, 11.