María Isabel Ferrer (Llebeig Xàbia), guanyava la Volta a Peu a Dénia que es disputava el dissabte i el va fer amb solvència traient-li més de dos minuts a la segona classificada Marta Pérez (Cametes Pedreguer) i més se sis a la tercera classificada la pegolina Ana Sala (Dorsal 19). Ferrer, reina del Circuit, tornava a guanyar a Dénia després dels seus triomfs a Benitatxell i Teulada. En categoria masculina, Moha Rida i Vicente Devesa van entrar en la línia de meta agafats de la mà i a més polvoritzaven el temps de la passada edició. El tercer classificat era Isidro Salvador (Kilómetro 42).

La Volta a Peu de Dénia, sisena prova puntuable del Circuit, va tornar a ser una de les més nombroses en participació, més de 1.081 atletes finalitzaven una carrera que estrenava recorregut, pla i més urbà. Moha Rida (Dénia Corre) i Vicente Devesa (Port Torrevieja) van fer un “pacte de cavallers” i van entrar agafats de la mà en meta, amb un temps de 31’32” que polvoritzava el registre de la passada edició. Isidro Salvador (Kilómetro 42) creuava en tercer lloc la línia de meta amb un temps de 32’23”. En dones, María Isabel Ferrer va tornar a ser la millor i finalitzava la carrera amb un temps de 35’33”. La corredora del Cametes Pedrerguer, Marta Pérez, quedava segona amb un registre de 37’39”. I la tercera a travessar la línia de meta era la veterana corredora de Pego, Ana Sala (Dorsal 19), que parava el crono en 41’59”.

La Volta a Peu a Dénia s’iniciava amb les carreres de les categories inferiors, que comptava amb la participació d’uns dos-cents xiquets i xiquetes, entre ells a l’equip de futbol d’Ucraïna, el Gapca Sumy, que van rebre la calor del nombrós públic tant en l’eixida com en l’arribada a meta.

L’alcalde de Dénia, Vicent Grimalt, i els regidors Óscar Mengual i Raúl García de la Reina, i el president del Dénia Corre, Carlos Sánchez, van ser els encarregats d’entregar els trofeus als tres primers classificats de cadascuna de les categories.

LES CLASSIFICACIONS

– Absoluta: 1. María Isabel Ferrer (Llebeig Xàbia) i Moha Rida (Dénia Corre) i Toni Devesa (Puerto Torrevieja); 2. Marta Perez (Cametes); 3. Ana Sala (Dorsal 19) i Isidro Salvador (Kilómetro 42).

– Locals: 1. Teresa Sicilia i Miguel Delgado; 2. Yolanda Sendra i Ángel Herrera; 3 Esperanza Alcántara i Miguel Ángel Martínez.

– Benjamins: 1. Gemma Francés (CA Bernia) Francisco Javier Rodríguez (Independiente); 2. Amaia Martínez (Ginestar Benissa) i Bruno Cambra (Baleària Diànium); 3. Raimon Gregori (El Corriol) i Lara Fornés (Llebeig Xàbia).

-. Alevins: 1. Inés Sánchez (Silla) i Dídac Chesa (Orba Multiesport); 2. Alejandra Savall (Safor) i Vojthec Oplt (Baleària Diànium); 3. Lara Fornés (Llebeig Xàbia) i Edu Bidault (Cametes Pedreguer).

– Infantils: 1. Ángela Oliver (Guadassuar) i Paco Aresteny (Puçol); 2. María Devesa (Llebeig Xàbia) i Joan Mulet (Gata); 3. Anna Savall (Llebeig Xàbia) i Yeray Bañuls (iRun Calp).

– Cadets: 1. Anna Caravaca (Dorsal 19) i Marco García (Baleària Diànium); 2. Katerina Moreno (Baleària Diànium) i Dídac Bañuls (Baleària Diànium); 3. Claudia Cenitagoya (Baleària Diànium) i Joan Buigues (Baleària Diànium).

– Juvenils: 1. Sofía Martínez (Baleària Diànium) i Carlos González (Baleària Diànium); 2. Rosa Plaza (Callosa) i Guillermo Santos Juanes (Baleària Diànium); 3. Celia Fornés (Gata) i Fentau Ros (Gata).