Marco García (Moraira) i Daniel Barrera (Dénia), atletes de l’Escola Municipal d’Atletisme de Dénia-CA Baleària Diànium, van participar al Campionat d’Espanya Individual Sub 16 que es va disputar a La Nucia dissabte passat. Marco va quedar sisé classificat en la prova de 1.500 obstacles, mentre que Daniel va ser semifinalista en els 100 metres llisos. Els dos van participar en el nacional després d’aconseguir la mínima en l’autonòmic que es va disputar a Dénia fa dues setmanes.

Diversos atletes del Baleària Diànium van estar en l’Estadi Olímpic Emilio Cano de La Nucia, animant als seus companys Marcos i Daniel.

MARIO GARCÍA

L’atleta de Moraira, campió autonòmic dels 1.500 obstacles a Dénia, va participar per primera vegada en un Campionat d’Espanya. Mario García va millorar la seua marca personal, en una prova en la qual va tindre una gran determinació durant tota la carrera i en la qual va finalitzar en sisena posició amb un temps de 4’31”11.

DANIEL BARRERA

L’atleta de Dénia, que va competir en els 100 metres llisos, finalitze en el lloc vint-i-quatré de la general dels 100 metres llisos. Daniel va afrontar el nacional sense estar al cent per cent, ja que portava diverses setmanes amb molèsties. Les eliminatòries es van disputar al matí, i malgrat córrer amb molt de vent en contra, Daniel va realitzar un temps de 11”67 que li va donar el passe a les semifinals. A la vesprada en la semifinal el denier es va ressentir de les molèsties pel que no va poder classificar-se per a la final en fer un temps de 12”29.