Toni Gil (RCN Dénia) ha aconseguit la desena posició en la categoria U-23 i el trenta-tresé de la general en el Campionat d’Europa de la Ocean Racing de Caiac de Mar que s’ha celebrat a la ciutat italiana de Cagliari (Sardenya). El palista d’Ondara era un dels vint-i-tres piragüistes que formaven part de la Selecció Espanyola de Piragüisme. Després d’aconseguir aquesta magnífica posició, ara té posades les mires en el Campionat del Món que es disputarà el mes vinent d’octubre a Portugal.

Toni Gil assenyalava després d’aqueixa desena posició que “estic molt content amb aquests resultats ja que és el meu primer any en la categoria. Ja tinc la vista posada en el mundial de Portugal”. A més no va voler oblidar-se del seu club “he d’agrair al Real Club Nàutic Dénia tot el seu suport, regata rere regata i destacar les facilitats que m’atorguen per a poder entrenar a tan alt nivell sense ni tan sols eixir del club”.

La regata, que es va celebrar dissabte passat, va comptar amb els millors palistes europeus. Les condicions meteorològiques van ser immillorables amb un vent a favor de 25 km., i amb ratxes que van superar els 35 km., la qual cosa va fer que la prova fora ràpida i que els palistes pràcticament volaven. La competició es va disputar entre Caglari i Geremeas, separades per 19 km. de distància. L’ondarenc va realitzar una gran eixida el que li va permetre col·locar-se en bona posició dins de l’escamot que unit a la seua bona estratègia li va permetre finalitzar la prova en el lloc trenta-tres de la general i dècim en la categoria la Sub 23.