L’equip SCM del Club de Rem Marina de Dénia ha quedat cinqué classificat en la primera Regata Nacional BCS (Breast Cancer Survivor) que es va disputar el dissabte a Màlaga. Una competició, organitzada pel Real Club El Candado, en la qual van participar dones que han patit o pateixen càncer de mama.

La regata, que es va disputar en la modalitat de banc fix, va comptar amb la participació de més de cent vint dones de diferents clubs de Galícia, Cantàbria, Comunitat Valenciana, Andalusia i País Basc. La competició va ser el dissabte, realitzant-se les eliminatòries al matí. Les denieres no van aconseguir classificar-se directament per a la final pel que van haver d’anar a la repesca, regata en la qual per tan sols un segon no van aconseguir entrar en la final A (4’06”78), però es van classificar per a la final B, regata en la qual es decidia del cinqué al huité lloc. La final B, que va estar molt igualada, la van guanyar amb un temps de 4’12”94.

L’equip SCM del CR Marina de Dénia va participar amb les següents remeres: Covadonga Menéndez, Maite Faus, Gloria Correa, Guillermina Colino, Alicia Solbes, Alicia Pérez i com a timoner, Maite Lloret.