La primera eliminatòria de La Nostra Copa ja està en marxa i en la primera ronda entraven en lliça nou equips de la comarca. La gran sorpresa dels comarcals la va donar El Verger que va guanyar al Pego (2-1). El Benissa eliminava a l’Altea (4-2) i el Pedreguer a l’Ondarense (2-4). Els partits Joventut Pedreguer-FB Teulada Moraira i Beniarbeig-Orba no es van disputar en suspendre’s pel mal temps.

EL VERGER 2, PEGO 1

La primera sorpresa la va donar El Verger, que milita en Tercera FFCC, en véncer al Pego a l’acabat d’ascendir a Primera FFCC per 2-1. Els vergerins es van imposar en un partit en el qual Pinchito va inaugurar el marcador abans del descans. En la segona part, Jordi va aconseguir igualar el resultat al minut 60. Josep va desfer la igualada al 79 i va aconseguir el punt que li va donar el passe a la segona ronda al seu equip.

BENISSA 4, ALTEA 2

El Benissa va eliminar a l’Altea, equip al qual va véncer per 4-2 en un partit en el qual sempre va ser per davant en el marcador. El primer gol el va anotar Paco Lleches als sis minuts de joc. Adrián Ivars va posar el 2-0 al minut 79. Al caient del descans els alteans van reduir diferències amb el gol d’Alejandro. En la segona part, el Benissa va seguir i en el minut 50 Adrián Ivars va col·locar el tercer, el segon del seu compte particular. Ismael va ampliar l’avantatge al 70 (4-1). L’Altea al 82 va marcar el definitiu 4-2.

ONDARENSE 2, PEDREGUER 4

El Pedreguer va véncer a l’Ondarense en un partit que va estar més igualat en el primer temps. Els blavets es van avançar en el marcador per mediació de Pepe (31’) i Sergi en el 43 col·locava l’empat a un. Però l’alegria li va durar poc als locals ja que en el minut 45 Pepe marcava de nou per al Pedreguer. Amb el 1-2 es va arribar al descans. En la segona part, Álex Serra va marcar en set minuts dos gols (51’ i 58’), que va posar el marcador en 1-4. Guerri en el 65 va retallar diferències i va marcar el definitiu 2-4.