Fiamma Benítez continua fent història i sumant títols al seu palmarés. Espanya s’ha proclamat campiona de la UEFA Nations League i la jugadora de Dénia també. I és que amb este títol Fiamma als seus 19 anys ja té quatre internacionals: campiona de la UEFA Nations League, campiona d’Europa Sub 19 (2) i Campiona del Món Sub 20.

Espanya s’ha proclamat campiona de la Lliga de Nacions en véncer a França en la final (2-0) amb gols d’Aitana Bonmatí i Mariona. És veritat que la deniera no ha tingut minuts ni en la semifinal ni en la final però la seua participació amb selecció davant Suècia va ser clau perquè Espanya guanyara 5-3, en l’últim partit de la fase de grups. Va entrar al camp al minut 58, les sueques guanyaven 2-3, va participar en el gol de Mariona que va suposar l’empat a tres i va marcar el 4-3, un golàs de vaselina.

La jugadora del València Femení ha aconseguit en sis dies fer història amb Espanya, la classificació per primera vegada per a uns Jocs Olímpics i ser campiona de la Nations League.