Fiamma Benítez ha sigut protagonista amb la Selecció Espanyola Sub 23 en els partits que La Rojita ha disputat davant Dinamarca i Països Baixos. En el partit davant les daneses, la deniera va marcar dos gols, mentre que davant Països Baixos va anotar l’únic gol de la selecció. Espanya va guanyar clarament davant Dinamarca (4-1) mentre que va perdre amb Països Baixos (4-1).

La jugadora del València va anotar el seu primer gol davant Dinamarca als cinc minuts de partit en transformar un penal. Espanya es va col·locar 1-0 en el marcador. El 2-0 el va anotar Asun al minut 39. En la segona part, Dinamarca va reduir diferències però Fiamma marcava el 3-1. L’últim gol de La Rojita Silvia Llorís després d’un córner.

Espanya va perdre davant Països Baixos malgrat avançar-se en el marcador amb el gol de Fiamma al minut 35. Després del descans les neerlandeses van remuntar i van marcar els seus quatre gols.