Els veterans del CD Dénia i del Llevant UD van disputar el segon partit solidari a benefici de APROSDECO, ahir diumenge al Camp Municipal Diego Mena Cuesta. Sis gols solidaris van ser els que es van marcar en un encontre que guanyaven els groguets per 4-2. Un resultat final que és això de menys, ja que l’important era recaptar diners per a l’associació. L’Associació d’exfutbolistes del Llevant UD, entregava als representants de APROSDECO un xec 100 euros, per a la causa. Un xec que s’uneix a la recaptació de la taquilla i de l’entrada 0.

Quant al partit, els veterans deniers van guanyar un partit que van controlar en el primer temps i en el qual prompte van inaugurar el marcador per mediació de Manuel Esteban, que va ser un dels grans destacats de l’encontre. El segon el marcava Roberto Navarro, el tercer Juanvi Villalba i quart Cabe. Amb el 4-0 van arribar al descans. En la segona part els veterans del Llevant van igualar la contesa i guiats per Rubén Suárez van aconseguir marcar els seus dos gols.