Charo Esquiva en categoria femenina i Andrés Santamarta en la masculina s’han proclamat campions cadets de tennis de la Comunitat Valenciana a Dénia. Els dos s’alçaven amb el títol en véncer en les finals a Laia Tarazona (6/2 i 6/2) i Sergi Fita (6/2 0/6 i 2/6), respectivament. En dobles, la campions autonòmics han sigut Hernández-Madueño en la femenina i Maestre-Martínez en la masculina, en véncer a Martín-Tortosa (7/5 i 6/2) i Carbonell-Valdés (6/4 i 6/0), respectivament.

El Campionat Cadet de la Comunitat Valenciana s’ha disputat en les pistes del Club de Tennis Dénia del 10 al 17 d’abril. En la fase final han participat quaranta-sis jugadors en el quadre masculí i quaranta-set en el femení. El CT Dénia ha tingut dos representants Manu Sala i Arnau Reus, que van formar parella en el dobles arribaven a quarts. Xàbia ha tingut set representants, Keoni Puig -que arribava a quarts de final- Vicent Llobell, Arturo Ros, Florin Lucaciu, Vera Martínez, Anastasia Smimova. I Calp un, Mario Lozano, que en dobles aconseguia les semifinals.

Una vegada concloses les dos finals individuals la presidenta del CT Dénia, Elsa Bordehore, i el regidor d’Esports, Raúl García de la Reina, eren els encarregats d’entregar els premis als campions i finalistes. Bordehore també va ser l’encarregada de repartir els premis de la dues categories de dobles.

LES FINALS INDIVIDUALS

Les finals individuals s’han disputat hui dilluns al matí en les pistes denieres. En la femenina, Charo Esquiva ha guanyat fàcilment a Laia Tarazona en dos sets. Esquiva des de l’inici de la final s’ha mostrat més ferma en el seu joc davant un rival que cometia massa errors no forçats. Cal assenyalar que Esquiva, cap de sèrie número dos, amb tot just quinze anys és campiona absoluta de la Comunitat Valenciana, títol que aconseguia el mes de gener passat.

Més disputada ha sigut la final masculina en la qual Andrés Santamarta s’imposava en tres sets, després de remuntar un 6/2. En el segon set, guanyava de manera contundent (6/0) i en el tercer i últim arribava a manar en el marcador per 5-0, aconseguint Sergi Fita fer dos jocs consecutiu i col·locar-se 5-2, però fins ací, ja que en el joc definitiu Santamarta no li ha donat opció al seu rival.

LES FINALS DE DOBLES

Les finals de dobles es disputaven ahir diumenge al matí. En categoria femenina la final la disputaven Hernández-Madueño i Martín-Tortosa, i resultava molt igualada, sobretot en el primer set on Hernández-Madueño aconseguien imposar-se per 7/5. En el segon set les campiones el van resoldre amb un clar 6-2.

En categoria masculina, Mestre-Martínez es proclamaven campions al véncer la final a Carbonell-Valdés en dos sets (6/4 i 6/0). Els finalistes van presentar més batalla en el primer set, però en el segon no van poder fer res i ho van cedir sense guanyar cap joc.