El Xàbia ha eixit dels llocs de descens en guanyar a l’Independent Alacant (1-4) i el Calp ha recuperat la la tercera posició de la taula en véncer a l’Eldense B (1-0). Estos partits corresponen als ajornats de la jornada 20 per l’incendi de Campanar del passat 25 de febrer. Amb estos resultats els calpins són tercers amb 45 punts, empatats a punts amb a l’Olímpic al qual superen pel gol average particular; i els xabiencs tretzens amb 28 punts, els mateixos que el Tháder al qual també superen en el average particular.

INDEPENDENT ALACANT 1, XÀBIA 4

El Xàbia havia de guanyar i va guanyar i a més ho va fer golejant al seu rival, amb tres gols de Cabo. El jugador blanc-i-roig va marcar el primer als 8 minuts per a al 12 Offy posar el 0-2. Els locals van retallar diferències dos minuts més tard i amb el 1-2 es va arribar al descans. En la segona part, Cabo va marcar dos gols més en tres minuts (67 i 70) i va finiquitar el partit.

CALP 1, ELDENSE B 0

Un gol de Fede de penal als nou minuts li va donar els tres punts al Calp davant l’Eldense B. Els calpins després del gol van saber frenar les envestides dels visitants que van posar a prova al seu porter. A poc a poc i a mesura que van anar passant els minuts el joc es va equilibrar més i el Calp va disposar d’alguna oportunitat per a ampliar l’avantatge però no el va aconseguir.