Tres victòries per golejades, les del Verger, FB Teulada Moraira i Ondarense; dos empats, els de Beniarbeig i Joventut de Pedreguer, i una derrota la patida per Benitatxell, ha sigut el balanç dels equips de Segona Regional en la dihuitena jornada de lliga.

Al Grup 11, El Verger ocupa la tercera posició en la taula amb 34 punts, està a nou punts del segon que és el Beniopa i a tretze del líder Safor Gandia.

Al Grup 13, el FB Teulada Moraira segueix líder amb 47 punts, i té un més que el segon classificat que és l’Alacant Enyeca i sis més que el Foietes que és el tercer. El Benitatxell és el quart amb 33 punts; Ondarense, cinqué amb 32; Beniarbeig, catorzé amb 11; i el Joventut de Pedreguer és quinzé amb 9.

EL VERGER 7, PORTUARIS 1

El Verger guanyava de manera contundent al Portuaris en un partit que deixava pràcticament sentenciat al primer temps amb els gols de Pere Mut (4’), Miquel (36’) i Ventsislar (39’). Després del descans van arribar els altres quatre tants anotats per Ferran Monzó (53’), Josep (62’), Miquel (73’) i Óscar (82’).

FB TEULADA MORAIRA 7, AT. SAN BLAS 0

El FB Teulada Moraira va ser molt superior a l’At. Sant Blas al qual guanyava per un contundent resultats. El primer gol el marcava Campayo al 35 i un minut més tard Rafa Bordes marcava el 2-0. Joan Vallés col·locava el 3-0 en el minut 43. A la segona part van arribar quatre tants més anotats per Joan A. Vargas (50’), Josep Buigues (52’), Rafa Bordes (69’) i Jorge Oller (82’).

ONDARENSE 4, MONNEGRE 1

L’Ondarense guanyava al Monnegre, rival directe, i amb aquesta victòria li ha superat en la taula. Els d’Ondara inauguraven prompte el marcador, al minut 2 per mediació de Carlos Reig, el segon arribava al 30 per mediació de Morote, i en el 45 els visitants marcaven el seu gol. Pepe Albert incrementava la renda al 74’ (3-1) i Javi Fernández col·locava el definitiu 4-1 al minut 82.

JOVENTUT DE PEDREGUER 1, MUTXAMEL B 1

Valuós empat l’aconseguit pel Joventut de Pedreguer davant el Mutxamel B, rival que li treia vint punts de diferència. S’avançaven els visitants al minut 12 però els pedreguers, que mai es van donar per vençuts, aconseguien empatar el partit al descompte per mediació d’Iker Sapena.

EL CAMPELLO B 1, BENIARBEIG 1

Un gol de Francesc al temps de descompte li donava un punt al Beniarbeig davant El Campello. Els locals s’avançaven al marcador al minut 26. El Beniarbeig no baixava els braços i Francesc al descompte aconseguia el definitiu 1-1.

BENITATXELL 1, FINESTRAT 2

El segon gol del Finestrat marcat al minut 87 privava al Benitatxell d’obtindre un resultat positiu. Els del Poble Nou s’avançaven en el marcador al minut 23 per mediació d’Alex Moya però després del descans el Finestrat igualava al minut 52 i marcava el gol del triomf a tres minuts del final.