Quatre victòries, un empat i una derrota ha sigut el saldo dels equips de la Marina Alta que militen en Segona Regional en la dinovena jornada de lliga. En el Grup 13, el FB Teulada Moraira ha perdut el lideratge després d’empatar amb el Finestrat (1-1); mentre que Benitatxell, Ondarense i Joventut Pedreguer han guanyat. Els pedreguers al Beniarbeig al derbi, aconseguint així la segona victòria de lliga. En el Grup 11, El Verger guanyava a l’Ath. La Vall i ho ha fet amb doblet del seu últim fitxatge, el denier Josep. Amb aquests resultats en el Grup 13 el FB Teulada Moraira ara és segon amb 47 i està a un punt del nou líder Alacant Enyeca; el Benitatxell és quart amb 36 punts; l’Ondarense és cinqué amb 35; el Joventut Pedreguer és catorzé amb 12 i el Beniarbeig és quinzé amb 11. En el Grup 11, El Verger continua tercer amb 37 punts, està a nou del segon i li trau quatre punts al quart classificat.

FINESTRAT 1, TEULADA MORAIRA 1

El Teulada Moraira ha sumat el seu cinqué empat de la temporada davant el Finestrat, unes taules que li han fet perdre el lideratge. Els locals s’han avançat al marcador al minut 51 i Josep Buigues ha empatat al minut 62.

BENIARBEIG 1, JOVENTUT PEDREGUER 3

El derbi entre Beniarbeig i Joventut Pedreguer s’ha saldat a favor dels pedreguers que s’han imposat per 1-3 amb un triplet d’Alexandre Martínez. El 0-1 arribava a la mitja hora de joc. En la segona part, en el minut 72 Heyne ha marcat l’empat, però en la recta final del partit, el Joventut ha marcat els altres dos gols.

GIMNÀSTIC 1, BENITATXELL 3

El Benitatell ha guanyat al Gimnàstic en un duel en el qual ha hagut de remuntar. Els del Poble Nou han aconseguit en sis minuts donar-li la volta al resultat amb gols de Mengual (61’) i Carrió (67’). Pablo al 79 ha sentenciat el partit.

INMACULADA 0, ONDARENSE 2

L’Ondarense ha guanyat a l’Inmaculada amb gols de Javier i Ortuña, un en cada període. El partit ha estat disputat i no ha sigut fins al minut 40 quan el conjunt d’Ondara ha obert la llanda. El segon gol, que ha tancat el partit ha arribat en el minut 82.

ATH. LA VALL 0, EL VERGER 3

Josep Ronda, últim fitxatge del Verger, ha debutat marcant dos gols amb el seu nou equip. El jugador de Dénia ha obert el marcador al minut 25 i l’ha tancat al minut 70. El segon tant vergerí ho ha fet Ochoa al minut 38.