El Rolser Pedrerguer Blanc disputarà la final de Primera Divisió de la Lliga Valenciana el pròxim 12 d’octubre a Manises. Les pedregueres s’enfrontaran en la final al NBF Castelló a les 12 hores al Pavelló Municipal Alberto Arnal Andrés.

El Pedreguer va jugar davant el Dénia BC en el partit de presentació de les denieres i va véncer per 46-76. Partit de preparació de cara a la final en el qual les pedregueres van començar marcant les diferències amb un parcial de 0-14. Les denieres després d’un temps mort de Juan Luis Pérez va començar a entrar en joc i va aconseguir reduir les diferències però les jugadores de Pedreguer van tornar estrényer i van marxar al descans amb avantatge de 18 punts. En la segona part, la tònica va ser la mateixa un Pedreguer fort davant un Dénia que intentava frenar el seu joc. Així les diferències van rondar els vint punts fins als últims minuts on va aparéixer la figura de Sara Roselló que des de la línia de triple va fer que les diferències s’incrementaren fins als 30 punts finals.

El partit es va jugar en el Pavelló Municipal de Joan Fuster que va presentar una bona entrada per a veure en acció a les jugadores denieres que en dues setmanes s’estrenaran en la conquistada categoria autonòmica.